• Οι εγκαταστάσεις της GS Gas

  • Οι εγκαταστάσεις της GS Gas

  • Οι εγκαταστάσεις της GS Gas

  • Οι εγκαταστάσεις της GS Gas

Σήμερα η GS Gas διαθέτει 6 εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εμφιάλωσης υγραερίου επιτυγχάνοντας μεγάλη πανελλαδική διασπορά

Η έδρα της GS Gas ΑΕΒΕΥ είναι στην Αθήνα όπου στεγάζονται και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Λ. Ποσειδώνος 6, Καλλιθέα).

Σήμερα η επιχείρηση διαθέτει επτά (6) εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εμφιάλωσης υγραερίου επιτυγχάνοντας μεγάλη πανελλαδική διασπορά.

Ειδικότερα, η επιχείρηση διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στις παρακάτω περιοχές:

  • Αθήνα (Ασπρόπυργος)
  • Θεσσαλονίκη
  • Λάρισα
  • Καρδίτσα
  • Κέρκυρα
  • Ρέθυμνο

Οι πελάτες σε όλη την Ελλάδα εξυπηρετούνται είτε από τις προαναφερόμενες εγκαταστάσεις είτε με απευθείας μεταφορά από τα συνεργαζόμενα διυλιστήρια.

Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου πλησίον των διυλιστηρίων ΕΛ.ΠΕ. στην διασταύρωση με την Περιφερειακή Αιγάλεω.
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έχουν δυνατότητα αποθήκευσης 100.000 lt και εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και τα νησιά του Αιγαίου που έχει παρουσία η εταιρεία.

Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται στο Νέο Κορδελιό στην οδό Μικράς Ασίας πλησίον στην παλαιά Συμμαχική οδό Διαβατών και σε κοντινή απόσταση από τα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης.
Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν σύνδεση μέσω αγωγού με τα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης και έχουν δυνατότητα αποθήκευσης 451.800 lt. Μέσω των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων καλύπτεται η ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας (Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη).

Εγκαταστάσεις Λάρισας

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Λάρισα βρίσκονται στο 5ο χλμ. της επαρχιακής οδού Λάρισας – Φαλάνης.
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έχουν δυνατότητα αποθήκευσης 320.000 lt και εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Εγκαταστάσεις Καρδίτσας

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Καλλίθηρο Καρδίτσας, στο 7ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καρδίτσας – Αμπελίκου.
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έχουν δυνατότητα αποθήκευσης 300.000 lt και εξυπηρετούν την Κεντρική Ελλάδα.

Εγκαταστάσεις Κέρκυρας

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στη θέση Μανδαλιάδες της τοπικής κοινότητας Βαρυπατάδων του δήμου Κέρκυρας.
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έχουν δυνατότητα αποθήκευσης 120.000 lt και εξυπηρετούν ολόκληρο το νησί της Κέρκυρας.

Εγκαταστάσεις Ρεθύμνου

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο 22ο χλμ. Νέας Εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου στη θέση «Καβούσι» στο δημοτικό διαμέρισμα Ρούμελης του Δήμου Μυλοποτάμου.
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έχουν δυνατότητα αποθήκευσης 200.000 lt και εξυπηρετούν ολόκληρη την Κρήτη.

Τηλέφωνο Παραγγελιών