• Το προφίλ της GS Gas

  • Το προφίλ της GS Gas

Το προφίλ της GS Gas

Η GS Gas δραστηριοποιείται στο χώρο της διακίνησης και εμπορίας υγραερίου

Η GS Gas AEBEY είναι μια 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της διακίνησης και εμπορίας υγραερίου στην εγχώρια αγορά. Ιδρύθηκε το 2013, και με την απόκτηση των εγκαταστάσεων που προβλέπονται, της χορηγήθηκε η ειδική Άδεια Εμπορίας Υγραερίου τύπου Γ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Η εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξή της σε διάφορους ενεργειακούς τομείς καθώς το 2017 απέκτησε και άδεια προμήθειας φυσικού αερίου από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Η εταιρεία χάρη στην ευελιξία της και την καθαρή χρηματοοικονομική της θέση κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει σημαντικά μερίδια αγοράς.

Στόχος είναι η εταιρεία να κατακτήσει επιπλέον μερίδια στην εγχώρια αγορά τα επόμενα χρόνια και να καταφέρει να έχει εξωστρέφεια επιτυγχάνοντας εξαγωγές σε κάποια προϊόντα της (π.χ. εξαγωγές φιαλιδίων). Παρά το δυσμενές εγχώριο χρηματοοικονομικό περιβάλλον η εταιρεία κατάφερε να αναπτυχθεί ταχύτατα βασίζοντας την στρατηγική της στο τρίπτυχο "Ασφάλεια - Αξιοπιστία - Οικονομία".

Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι κεντρικό σλόγκαν της διαφημιστικής καμπάνιας που ακολουθεί η εταιρεία είναι η φράση "Πορτοκαλί Ενέργεια" ώστε να επιτευχθεί η ταύτιση του χρώματος με τα προϊόντα της εταιρείας ώστε να γίνονται εύκολα αναγνωρίσιμα (επίτευξη Branding) από τους καταναλωτές.

Τηλέφωνο Παραγγελιών