Οι εγκαταστάσεις της
GS Gas®

Εγκαταστάσεις αποθήκευσης & εμφιάλωσης υγραερίου με πανελλαδική διασπορά.
Σήμερα η GS Gas διαθέτει 7 εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εμφιάλωσης υγραερίου επιτυγχάνοντας μεγάλη πανελλαδική διασπορά

Η έδρα της GS Gas ΑΕΒΕΥ είναι στην Αθήνα όπου στεγάζονται και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Λ. Ποσειδώνος 6, Καλλιθέα).

Σήμερα η επιχείρηση διαθέτει επτά (7) εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εμφιάλωσης υγραερίου επιτυγχάνοντας μεγάλη πανελλαδική διασπορά.

Ειδικότερα, η επιχείρηση διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στις παρακάτω περιοχές:

  • Αθήνα (Ασπρόπυργος)
  • Αθήνα (Μάνδρα Αττικής)
  • Θεσσαλονίκη
  • Λάρισα
  • Βοιωτία
  • Κέρκυρα
  • Ρέθυμνο

Οι πελάτες σε όλη την Ελλάδα εξυπηρετούνται είτε από τις προαναφερόμενες εγκαταστάσεις είτε με απευθείας μεταφορά από τα συνεργαζόμενα διυλιστήρια.

Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου πλησίον των διυλιστηρίων ΕΛ.ΠΕ. στην διασταύρωση με την Περιφερειακή Αιγάλεω.
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έχουν δυνατότητα αποθήκευσης 100.000 lt και εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και τα νησιά του Αιγαίου που έχει παρουσία η εταιρεία.

Εγκαταστάσεις Μάνδρας Αττικής

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται στη Μάνδρα στην βιομηχανική περιοχή πλησίον των διυλιστηρίων ΕΛ.ΠΕ. στην Ελευσίνα.
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έχουν δυνατότητα αποθήκευσης και εμφιάλωσης περίπου 185.000 lt και εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και τα νησιά του Αιγαίου που έχει παρουσία η εταιρεία.

Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται στο Νέο Κορδελιό στην οδό Μικράς Ασίας πλησίον στην παλαιά Συμμαχική οδό Διαβατών και σε κοντινή απόσταση από τα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης.
Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν σύνδεση μέσω αγωγού με τα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης και έχουν δυνατότητα αποθήκευσης 451.800 lt. Μέσω των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων καλύπτεται η ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας (Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη).

Εγκαταστάσεις Λάρισας

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Λάρισα βρίσκονται στο 5ο χλμ. της επαρχιακής οδού Λάρισας – Φαλάνης.
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έχουν δυνατότητα αποθήκευσης 320.000 lt και εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Εγκαταστάσεις Βοιωτίας

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Άρμα Θηβών μόλις 75 χιλιόμετρα απόσταση από την Αθήνα.
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις βρίσκονται σε οικόπεδο 22 στρεμμάτων και έχουν δυνατότητα αποθήκευσης περίπου 540.000 lt όλων των προϊόντων και εξυπηρετούν την Κεντρική και Νότια Ελλάδα.

Εγκαταστάσεις Κέρκυρας

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στη θέση Μανδαλιάδες της τοπικής κοινότητας Βαρυπατάδων του δήμου Κέρκυρας.
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έχουν δυνατότητα αποθήκευσης 120.000 lt και εξυπηρετούν ολόκληρο το νησί της Κέρκυρας.

Εγκαταστάσεις Ρεθύμνου

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο 22ο χλμ. Νέας Εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου στη θέση «Καβούσι» στο δημοτικό διαμέρισμα Ρούμελης του Δήμου Μυλοποτάμου.
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις έχουν δυνατότητα αποθήκευσης 200.000 lt και εξυπηρετούν ολόκληρη την Κρήτη.