Για το σπίτι

Τα προϊόντα της GS Gas για το σπίτι
Φιάλες Υγραερίου
για το Σπίτι

Η εταιρεία διαθέτει φιάλες υγραερίου σε διάφορες διαστάσεις (3kg, 10kg, 13kg, 15kg, 20kg, 25kg). Η πλήρωση των φιαλών γίνεται με προπάνιο ή μίγμα θέρμανσης ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Οι φιάλες γεμίζονται στα εμφιαλωτήρια που διαθέτει η εταιρεία σύμφωνα με όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Τονίζεται ότι η επιχείρηση διαθέτει τον νεότερο στόλο φιαλών καθώς όλες έχουν αγοραστεί μετά το 2013 που πραγματοποιήθηκε η ίδρυση της.

Οι φιάλες χρησιμοποιούνται κυρίως για το μαγείρεμα, τη θέρμανση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων (θερμάστρες, θερμαντικά μανιτάρια, επιτοίχιοι λέβητες, τζάκι υγραερίου) καθώς και για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Υγραέριο Χύμα σε Δεξαμενή
για το Σπίτι

Η αποθήκευση υγραερίου σε δεξαμενή για οικιακή χρήση αναπτύσσεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Η εταιρεία αναλαμβάνει την προμήθεια των καταναλωτών με προπάνιο για αποθήκευση σε δεξαμενή.

Το χύμα υγραέριο χρησιμοποιείται τόσο για θέρμανση όσο και για μαγείρεμα. Επιπρόσθετα, βρίσκει εφαρμογή σε κάποιες εναλλακτικές χρήσεις όπως η θέρμανση πισίνας, τζάκι υγραερίου κτλ.